Over ons

HR support door stevige adviseurs op strategisch, tactisch en operationeel niveau

HR Business Point staat al meer dan 23 jaar voor support in HR. Stevige adviseurs voor ondernemers die weten wat ze willen. Ondernemers, directeuren, financieel managers en HR-managers ondersteunen we bij hun HR verantwoordelijkheden, het oplossen van HR vraagstukken en het nemen van de juiste maatregelen om problemen in de toekomst te voorkomen. Strategisch denken we met u mee, maar ook tactisch en operationeel helpen wij u bij het vormgeven en uitvoeren van uw HR beleid. U bepaalt daarbij welke kennis u wanneer nodig heeft. Zo managen we samen de kostbare factor arbeid: uw medewerkers.

Samen voor een optimaal resultaat

Deskundig, pragmatisch en op zijn tijd kritisch. En altijd met respect voor menselijke waarden en normen. Zo ervaren onze opdrachtgevers ons. Vanuit organisatieontwikkeling en HR staan we u bij met onze ervaring en expertise. Waarbij we samen met u werken aan een optimaal resultaat. Het doorvoeren van een nieuwe beloningssystematiek het coachen van leidinggevenden, het begeleiden van een lastig functionering of verzuimdossier en het regelen van een ontslagzaak,  het zijn slechts enkele voorbeelden van onze specialistische aanpak.

Huisadviseur HR vraagstukken

HR Business Point is uw sparringpartner en specialist op het gebied van HR. Wij werken in eerste instantie met onze eigen mensen. Indien nodig schakelen we snel door naar ervaren vakspecialisten uit ons brede netwerk. Als we uw organisatie eenmaal kennen, ondersteunen we u net zo gemakkelijk ‘op afstand’. In alle gevallen geldt dat u op onze deskundigheid kunt vertrouwen. Maar ook op duidelijk, proactief advies. Daardoor kunt u steeds tijdig zelf de juiste maatregelen nemen.

Hét online platform om uw HR-vraagstukken op te lossen

HR Business Point is van alle markten thuis, structureel beschikken over onze deskundigheid op HR kan in combinatie met ons online platform HR Business Tools. HR Business Tools is onderdeel van HR Business Point en is hét online platform om uw HR-vraagstukken op te lossen door middel van slim en effectief ontworpen HR Tools. Naast de door ons met zorg en specialistisch ontworpen tools, biedt HR Business Tools een helpende hand door middel van diverse documenten, formulieren en checklists op het gebied van: Arbeidsovereenkomsten, Arbo & Verzuim, Functioneren & Beoordelen, Opleiden & Ontwikkelen, Ter beschikking gestelde bedrijfsmiddelen en Werving & Selectie.

Neem direct contact op met een van onze specialisten

HR Business Point staat voor stevige support in HR. Voor resultaatgericht meebewegen, oplossingen vinden en continuïteit creëren. Nieuwsgierig naar hoe wij de zaken aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

dick

Dick van der Meulen

HR Adviseur

Tel: +31 654 75 86 49
mail: dick.vandermeulen@hr-bp.nl
LinkedIn: dickvandermeulen

lex

Lex Hendrikse

HR Adviseur

Tel: +31 641 84 80 43
mail: lex.hendrikse@hr-bp.nl
LinkedIn: lexhendrikse

bert

Bert de Raaf

HR Adviseur

Tel: +31 647 03 74 34
mail: bert.deraaf@hr-bp.nl

bouke

Bouke Burgers

HR Adviseur

Tel: +31 618 55 39 17
mail: bouke.burgers@hr-bp.nl
LinkedIn: boukeburgers

jacco

Jacco Misset

Arbeidsdeskundige

Tel: 075 612 29 60
mail: jacco.misset@hr-bp.nl
LinkedIn: jaccomisset

ingrid

Ingrid Veltman-Schoen

Administratie

Tel: 075 612 29 60
mail: ingrid.schoen@hr-bp.nl
LinkedIn: ingridschoen