Gebieden > HR Accounting

Hoe resultaatgericht is het personeelsmanagement in uw organisatie?

Of het nu gaat om de planning, de budgettering, het roosteren of het formuleren van kengetallen. Uit alles blijkt dat HR een geïntegreerd onderdeel is van de totale financiële sturing van een bedrijf. Het logische gevolg van deze volwassen rol is dat u inzicht krijgt in de kosten en opbrengsten van uw HR-afdeling.

 

Kosten HR processen in kaart brengen

HR Business Point adviseert en begeleidt u graag bij het in kaart brengen van alle administratieve HR processen binnen uw organisatie: van salarispakket tot Balanced Scored Card en van administratieve HR-systemen tot due dilligence voor de beoordeling van personeel bij aankoop of fusie van een bedrijf.

Daarnaast helpen wij u graag bij doorrekenen van de volgende zaken:

  • Pensioenregeling voor één of meerdere medewerkers
  • Verzekeren verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • WW-duur
  • Kosten van een Sociaal Plan
  • Bruto-netto kostenoverzichten

 

Voordeel geïntegreerde aanpak

Het voordeel van onze aanpak is dat u één loket heeft waar u alle HR vraagstukken kunt neerleggen. Een aantal van deze zaken besteden wij vervolgens uit aan één van onze specialisten. Door te kiezen voor HR Business Point kunt u blijven doen waar u het beste in bent: ondernemen.

Neem de proef op de som en leg uw vraagstuk(ken) aan ons voor.

Inzicht in de kosten en opbrengsten van de HR-afdeling kan leiden tot toekomstige kostenbesparingen. Nieuwsgierig hoe wij de zaken aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op!