Gebieden > Small & Medium Business

Professionele aanpak HR activiteiten

U heeft geen aparte HR functionaris in uw bedrijf? Of kan uw HR functionaris van tijd tot tijd een sparringpartner gebruiken? HR Business Point adviseert en ondersteunt de interne afdelingen die verantwoordelijk zijn voor HR beleid. Directie, Financiële Administratie en Management Support kunnen rekenen op onze kennis, ervaring, HR instrumenten en concrete oplossingen. Op deze manier weet u zeker dat uw HR vraagstukken professioneel worden aangepakt én opgelost!

 

Verbeteren organisatie en medewerkers

Als ondernemer, directeur of financieel manager bepaalt u wanneer u de kennis en ervaring van HR Business Point wilt gebruiken. Eenmaal voor u aan de slag, besluiten we altijd in overleg met u welke stappen moeten worden gezet om de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers te verbeteren. Op deze manier bespaart u tijd, energie en geld en beschikt u over een organisatie waarin uw medewerkers hun kwaliteiten en talenten met plezier benutten.

 

Sparringpartner HR functionaris

Ook in het geval uw bedrijf reeds over een HR functionaris beschikt, is het interessant om gebruik te maken van onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van:

  • Organisatieontwikkeling
  • Reorganisatie
  • Arbeidsjuridische zaken
  • Casemanagement
  • Personeelsbeoordeling
  • Personeelsontwikkeling

 

HR Business Point van alle HR markten thuis

Op het gebied van HR en organisatieontwikkeling kunnen wij u met uiteenlopende onderwerpen van dienst zijn. Klik hier en vul vrijblijvend het onderwerp in.

 

HR deskundigheid: u bepaalt het maatwerk

Structureel beschikken over onze deskundigheid op HR gebied? Dat kan! Voor specifieke HR vragen kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van HR Business Point. Via mail, telefoon, skype of een bezoek bij ons op kantoor of op uw bedrijf, helpen wij u dan graag verder. Wij rekenen voor deze hulp € 95,- per uur en factureren per kwartier. Jaarlijks organiseren wij, samen met kennispartners, een aantal actuele HR workshops, waaraan u tegen geringe kosten kunt deelnemen. Wilt u periodiek de HR zaken in uw organisatie met ons evalueren, zodat u up to date blijft, laat het ons weten dan maken wij een afspraak met u. Geeft u de voorkeur aan onze ondersteuning voor een vast aantal uren per maand of per week of op projectbasis, dan doen wij u graag apart offerte. Het uurtarief  staat dan in relatie tot het aantal uren.

Vertrouwen en integriteit staan centraal in onze dienstverlening. Nieuwsgierig hoe wij de zaken aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op!