Gebieden > Consultancy

Specialisten van HR Business Point op projectbasis inhuren

Staat u voor een organisatieveranderingstraject, invoering of vernieuwing van HR beleid en HR instrumenten of een reorganisatie? HR Businesspoint levert de specialistische deskundigheid of extra menskracht die u nodig hebt.
Wij werken vanuit de visie van integraal management, waarbij de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers gelijke tred moet houden met de ontwikkeling van strategie, beleid, commercie en technologie. Anders ontstaat er suboptimalisatie, waardoor effectiviteit en efficiency en daarmee het rendement achterblijven.

Onze kennis van het vakgebied en ervaring met bedrijfsprocessen, besluitvormingsprocedures, bedrijfsculturen en weerstandspatronen, maar ook onze kritische blik zetten we in om u te ondersteunen bij een succesvolle realisatie.

 

Tijdelijke ondersteuning bij diverse HR trajecten

Strategisch denken we met u mee, maar ook in de uitvoering van beleidsbeslissingen kunt u van ons op aan. U bepaalt daarbij altijd welke kennis en ondersteuning u wanneer nodig hebt. Op uw verzoek blijven we betrokken bij de verschillende fases en de oplevering van bijvoorbeeld een nieuw beoordelingssysteem. Onze jarenlange ervaring met diverse HR trajecten en succesvolle interventies, zorgt ervoor dat uw organisatie en HR beleid klaar zijn voor de toekomst.

 

HR Business Point adviseert en ondersteunt onder andere bij de volgende trajecten:

  • (Her)Inrichten van de HR organisatie
  • HR due dilegence bij overname of fusie
  • Reorganisatie/afslanking
  • Opzet en uitvoer beoordelingssysteem
  • Organisatieverandering
  • Functiebeschrijvings en waarderingstraject
  • Beloningssystematiek

Een volledig overzicht van de onderwerpen waarbij wij u kunnen ondersteunen vindt u bij “waar kunnen wij u mee helpen”.

 

Onze voordelen op een rijtje:

  1. Expertise in uw branche en bij veel verschillende bedrijven
  2. Duidelijk plan van aanpak met kosten per fase
  3. U bepaalt onze inzet in tijd en/of geld

HR Business Point staat voor het maken van de juiste keuzes en het bewaken van de continuïteit. Nieuwsgierig hoe wij de zaken aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op!