> Organisatieverandering

Het Nokia/Freerecord/V&D-syndroom

Als bedrijf is het belangrijk te blijven innoveren, zowel in aanpak en distributie als in producten en diensten. Doet u dit niet, dan loopt u het risico van links en van rechts te worden ingehaald.

Bij een bedrijf dat constant bezig is met innovatie, bestaat behoefte aan medewerkers die in deze organisatieverandering kunnen meebewegen om uiteindelijk in de veranderde omgeving te kunnen functioneren.

 

Analyse, coaching en begeleiding bij organisatieverandering

HR Business Point helpt u bij de analyse van uw personeel en brengt uw medewerkers, leidinggevenden en afdelingen in kaart. Op die manier bent u voorbereid en kunt u op voorhand een gedegen afweging maken. Indien gewenst coachen en begeleiden wij uw leidinggevenden en medewerkers tijdens het veranderingsproces. Voor u en uw medewerkers fungeren we als klankbord op de door u gewenste wijze en op basis van uw budget.

Het inschakelen van HR Buiness Point draagt bij aan een goede risicoanalyse en beoordeling van uw personeel voor en tijdens een organisatieverandering. Nieuwsgierig hoe wij de zaken aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op!